BCV Works keert terug in wielerpeloton

Cyclingteam BCV-Soenens, dat is de nieuwe naam van het voormalige Soenens-Construkt Glas. De West-Vlaamse ploeg maakte vandaag bekend dat BCV de nieuwe hoofdsponsor wordt.

 

Voorzitter Philippe Soenens neemt eind dit seizoen afscheid van Construkt Glas als naamsponsor van zijn ploeg. In de plaats komt BCV Works uit Kuurne. Het ventilatie-installatiebedrijf kan reeds op ervaring in het wielerpeloton bogen: in de seizoenen 2011 en 2012 sponsorde de firma het BCV Works Cycling Team Ingelmunster, met toen Joerie Calleeuw en Kess Heytens als bekendste namen.

 

DirectVélo berichtte enkele weken geleden over de volledige samenstelling van Cyclingteam BCV-Soenens voor 2014. Topaanwinst Niels Wytinck moet samen met Matthias Allegaert en Tom Oerlemans de nodige punten in de Topcompetitie zien te sprokkelen. Daarnaast trok de West-Vlaamse formatie enkele talentvolle juniores zoals Cédric Defreyne en Bram Van Renterghem aan.

 

Morgen blazen de renners, samen met de hele entourage, trouwens in de Ardennen verzamelen voor een weekend adventure- en teambuildingsactiviteiten.

Mots-clés

En savoir plus